Galu & Partners este un birou de avocați ce s-a constituit la începutul anului 2016, prin asocierea cabinetelor individuale de avocați Galu Claudiu-Gabriel si Galu Melinda-Hannelore.

Sediul nostru operational este în Timișoara, iar cel profesional, în București.

Specializarea noastră este dreptul privat, iar domeniile de activitate în care oferim asistență juridică și reprezentare sunt strâns legate de dreptul afacerilor, dreptul civil, dreptul muncii și dreptul imobiliar.

Împreună cu o echipă de avocați colaboratori, am pus bazele unei asocieri formate din avocați cu experiență locală și internațională, competenți și dedicați care oferă servicii juridice în variate domenii și la un nivel calitativ ridicat, căutând să aducă cele mai bune soluții juridice, adaptate nevoilor clienților lor. Dorim să asigurăm o consultanță integrată pentru afacerile clienților noștri, astfel încât, în funcție de chestiunea juridică supusă analizei noastre, suntem pregătiți să vă asigurăm, pe lângă soluțiile juridice optime și cele mai bune sfaturi în materie fiscală și contabilă, prin intermediul consultanților fiscali și a contabililor autorizați cu care colaborăm.

De asemenea, prin avocații noștri specializați în litigii, suntem pregătiți oricând să asigurăm o reprezentare la standarde profesionale ridicate a intereselor dumneavoastră în fața instanțelor de judecată sau în etapa pre-litigioasă pentru găsirea celor mai bune soluții în chestiunile cu potențial litigios cu care suntem mandatați.

Suntem o echipă ambițioasă, perseverentă și credem cu tărie că valoarea unui avocat rezidă în cunoștințe teoretice aprofundate, pasiune pentru adevăr și efort intelectual intens. De aceea suntem o echipă creativă și punem mare accent pe înțelegerea afacerii dumnevoastră în toate detaliile ei, astfel încât să putem veni cu soluții juridice concepute special pentru interesele dumneavoastră.

Avem convingerea că profesionalismul și onestitatea față de adevăr sunt instrumente utile în sprijinul partenerilor noștri. Activitatea noastră profesională, împreună cu colaborarea dumneavoastră, sunt elemente ce pot aduce finalitatea dorită în orice chestiune cu impact juridic supusă atenției noastre.

Claudiu Gabriel Galu, Drd

Experiența: Claudiu este avocat fondator al biroului, specializat în reprezentarea litigioasă. Claudiu este avocat în cadrul Baroului București de peste 12 ani.
Timp de peste 11 ani a activat în cadrul SCA STOICA & Asociații, una dintre cele mai prestigioase societăți de avocați din Romania, în care a parcurs toate etapele
Continuare…

Melinda Hannelore Galu, LL.M

Melinda este avocat fondator al biroului și un reputat avocat consultant. A început să practice avocatura în anul 2002 și s-a specializat în acordarea de servicii de consultanță în afaceri, în cadrul unor birouri de avocatură locale și, ulterior, internaționale.
Cei zece ani petrecuți de Melinda în cadrul biroului
Continuare…

This post is also available in: EnglezăGermană